MARRËVESHJE

Pjesëmarrja në Forumin e 16-të të ENSE (European Network of Sport Education) me titull “Edukimi Sportiv për një Zhvillim të Qëndrueshëm: Perspektiva Euro-Med”

ENSE FORUM 💢Rektori i UST-së Prof.Dr. Agron KASA së bashku me Dekanin e Fakultetit të Shkencave të Rehabilimit Prof.Dr. Robert ÇINA dhe Drejtorin e Insitutit të Kërkimit Shkencor të Sportit Prof.Asc.Dr. Arben KAÇURRI, morën pjesë në Forumin e 16-të të ENSE (European Network of Sport Education) me titull “Edukimi Sportiv për një Zhvillim të Qëndrueshëm: …

Pjesëmarrja në Forumin e 16-të të ENSE (European Network of Sport Education) me titull “Edukimi Sportiv për një Zhvillim të Qëndrueshëm: Perspektiva Euro-Med” Read More »

VIZITA E DELEGACIONIT TË UST NË POLONI

💢Rektori i Universitetit të Sporteve të Tiranës Prof.Dr. Agron KASA së bashku me Dekanin e Fakultetit të Shkencave të Rehabilitimit Prof.Dr. Robert ÇINA po zhvillojnë një vizitë pune në Poloni, në kuadër të proçesit të ndërkombëtarizimit. 🇵🇱✍🏻🇦🇱Gjatë kësaj vizite, Rektori KASA dhe Rektori i Universitetit të Edukimit Fizik “Jozef Pilsudski”, Varshavë Prof. Bartosz MOLIK nënshkruan …

VIZITA E DELEGACIONIT TË UST NË POLONI Read More »

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT NDËRMJET UST DHE UNIVERSITETIT TË ZAGREBIT / FAKULTETI I KINEZIOLOGJISË

💢Universiteti i Sporteve të Tiranës dhe Universiteti i Zagrebit / Fakulteti i Kineziologjisë zyrtarizuan sot në Zagreb-Kroaci, bashkëpunimin ndërmjet tyre me anë të nënshkrimit të një marrëveshje të përbashkët në fushën akademike dhe atë kërkimore-shkencore. 📌Gjatë ceremonisë së nënshkrimit të kësaj marrëveshje, Rektori i UST-së Prof.Dr. Agron KASA dhe Dekani i Fakultetit të Kineziologjisë, Universiteti …

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT NDËRMJET UST DHE UNIVERSITETIT TË ZAGREBIT / FAKULTETI I KINEZIOLOGJISË Read More »

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT NDËRMJET UST DHE UNIVERSITETIT “G. D’ANNUNZIO”

🇮🇹✍🏻🇦🇱Gjatë vizitës të delegacionit shqiptar të kryesuar nga Kryeministri i Shqipërisë Z.Edi Rama, me pjesëmarrjen e Ministres së Arsimit dhe Sportit Znj. Evis Kushi dhe Ministres së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Znj. Ogerta Manastirliu, Rektori i Universitetit të Sporteve të Tiranës Prof. Dr. Agron Kasa dhe Rektori i Universitetit “Gabriele D’Annunzio” të Chieti-t Prof. Sergio …

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT NDËRMJET UST DHE UNIVERSITETIT “G. D’ANNUNZIO” Read More »

NËNSHKUHET NË PRISHTINË MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT NDËRMJET UST DHE KOLEGJIT AAB

Rektori i Universitetit të Sporteve të Tiranës Prof.Dr. Agron KASA dhe Rektori i Kolegjit AAB Prof.Dr. Bujar DEMJAHA nënshkruan në Prishtinë, Republika e Kosovës një marrëveshje për bashkëpunim akademik në fushat e arsimit të lartë, kërkimit shkencor dhe sportit. Gjatë ceremonisë së nënshkrimit të kësaj marrëveshjeje u diskutuan dhe mundësitë për angazhim të përbashkët në …

NËNSHKUHET NË PRISHTINË MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT NDËRMJET UST DHE KOLEGJIT AAB Read More »

NËNSHKRUHET AKT-MARRËVESHJA PËR TRAJNIMIN DHE ÇERTIFIKIMIN E ROJEVE BREGDETARE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË NDËRMJET UST DHE QKUM 

NËNSHKRUHET AKT-MARRËVESHJA PËR TRAJNIMIN DHE ÇERTIFIKIMIN E ROJEVE BREGDETARE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË NDËRMJET UST DHE QKUM  ✍🏻 Rektori i Unversitetit të Sporteve të Tiranës Prof.Dr. Agron KASA si dhe Drejtori i Përgjithshëm i Qendrës Kombëtarë të Urgjencave Mjekësore Z. Skënder BRATAJ firmosën në ambjentet e kësaj qendre AKT-MARRËVESHJEN PËR TRAJNIMIN DHE ÇERTIFIKIMIN E ROJEVE BREGDETARE …

NËNSHKRUHET AKT-MARRËVESHJA PËR TRAJNIMIN DHE ÇERTIFIKIMIN E ROJEVE BREGDETARE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË NDËRMJET UST DHE QKUM  Read More »

CEREMONIA E NËNSHKRIMIT TË MARRËVESHJES SË BASHKËPUNIMIT NDËRMJET UST DHE PROGETTO FILIPPIDE

Në kuadër të zgjerimit të rrethit të partneriteteve europiane, Rektori i Universitetit të Sporteve të Tiranës Prof.Dr. Agron KASA nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Shoqatën Progetto Filippide të përfaqësuar nga Presisenti Prof. Nicola PINTUS, e cila ka për qëllim kryesor aktivizimin dhe angazhimin e të gjitha kapaciteteve akademike, kërkimore-shkencore dhe profesionale në zhvillimin e aftësive …

CEREMONIA E NËNSHKRIMIT TË MARRËVESHJES SË BASHKËPUNIMIT NDËRMJET UST DHE PROGETTO FILIPPIDE Read More »

RINOVOHET MARRËVESHJA NDËRMJET UST DHE FAKULTETIT TË SPORTIT DHE EDUKIMIT FIZIK / UNIVERSITETI I MALIT TË ZI

Delegacioni i UST-së, i kryesuar nga Rektori Prof. Dr. Agron KASA dhe me pjesëmarrjen e Zv/Rektorit Prof.Asoc. Fisnik BROVINA, Dekanit të Fakultetit të Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit Prof.Asoc. Ferdinand MARA dhe Drejtorit të Institutit të Kërkimit Shkencor të Sportit Prof.Asoc. Arben KAÇURRI, realizoi një vizitë zyrtare pranë Fakultetit të Sportit dhe Edukimit Fizik të UNIVERSITETIT …

RINOVOHET MARRËVESHJA NDËRMJET UST DHE FAKULTETIT TË SPORTIT DHE EDUKIMIT FIZIK / UNIVERSITETI I MALIT TË ZI Read More »

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA NDËRMJET UST – QËNDRËS ACT FOR SOCIETY

Rektori i UST-së Prof.Dr. Agron KASA dhe Dr. Armela Pengili – Drejtor i Qëndrës ACT for SOCIETY nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi në kuadër të projektit Future4Youth. Zyrtarisht Programi Y do të jetë një modul i akredituar si pjesë e kurrikulës së univerisitetit tonë për vitin e ardhshëm akademik. Ky bashkëpunim vjen edhe në kuadër të …

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA NDËRMJET UST – QËNDRËS ACT FOR SOCIETY Read More »

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT NDËRMJET UST DHE FEDERATËS SHQIPTARE TË AERONAUTIKËS

Rektori i UST-së Prof.Dr. Agron KASA nënshkroi sot marrëveshjen e bashkëpunimit me Presidentin e Federatës Shqiptare të Aeronautikës Z. Renis TËRSHANA. Kjo marrëveshje filloi zbatimin menjëherë të saj, duke mundësuar pjesëmarrjen e studentëve të Universitetit të Sporteve të Tiranës në Shkollën e Fluturimeve të Lira, e cila u prezantua me shumë pasion nga Trajneri i Kombëtares …

NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT NDËRMJET UST DHE FEDERATËS SHQIPTARE TË AERONAUTIKËS Read More »