Katalogu online

Katalogu Online

Mirësevini në katalogun online të Bibliotekës së Universitetit të Sporteve të Tiranës. Ky katalog u aktivizua në Korrik 2013. Projekti u realizua në bashkëpunim me Universitetin e Arteve. U përshtat dhe u përmirësua në mars 2022. Për më tepër klikoni këtu.