Rektori i UST-së Prof.Dr. Agron KASA dhe Dr. Armela Pengili – Drejtor i Qëndrës ACT for SOCIETY nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi në kuadër të projektit Future4Youth. Zyrtarisht Programi Y do të jetë një modul i akredituar si pjesë e kurrikulës së univerisitetit tonë për vitin e ardhshëm akademik. Ky bashkëpunim vjen edhe në kuadër të projektit Iniciativa e Burrave të Rinj “E Ardhmja Për Rininë”: Të rinjtë si Lider të Edukimit për Aftësitë e Jetës në Ballkan, financuar nga Austrian Development Agency, implementuar nga CARE International Balkans në bashkëpunim me Center ACT for SOCIETY . 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *