ustnew

VIZITA E PROF. JOHNNY PADULO NË UST

💢Në kuadër të proçesit të ndërkombëtarizimit dhe me ftesë të Rektorit Prof.Dr. Agron KASA, Prof. Johnny PADULO nga Departamenti i Shkencave Biomjekësore për Shëndetin pranë Universitetit të Milanos, Itali vizitoi Universitetin e Sporteve të Tiranës në datat 25-26 maj 2023. 📌Takimin e parë, Prof. Padulo e zhvilloi pikërisht me Rektorin e UST-së Prof.Dr. Agron KASA …

VIZITA E PROF. JOHNNY PADULO NË UST Read More »

TAKIMI UNIVERSITAR BALLKANIK PER SPORTIN DHE PROGRAMET EUROPIANE

TAKIMI UNIVERSITAR BALLKANIK PËR SPORTIN DHE PROGRAMET EUROPIANE Me ftesë të Rektorit të Universitetit të Sporteve të Tiranës Prof.Dr. Agron KASA u rimblodhën pikërisht në kryeqytetin shqiptar bashkëpunëtorët europian të Universitetit të Romës “Foro Italico” e Universitetit të Vjenës, si dhe bashkëpunëtorët dhe kolegët ballkanik të Universitetit të Novi Sadit, Universitetit të Prishtinës, Universitetit të …

TAKIMI UNIVERSITAR BALLKANIK PER SPORTIN DHE PROGRAMET EUROPIANE Read More »

UST PJESË E PROGRAMIT READ

💢Fondacioni Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim (AADF) në bashkëpunim me Institutin Nderkombetar per Edukimin (IIE), organizuan zgjerimin e programit te bursave për akademikët nga Diaspora Shqiptare të titulluar Research Expertise from the Academic Diaspora (Programi READ) me prezencën e Ministres se Arsimit dhe Sportit, znj. Evis KUSHI, të Kryetarit të Bordit te AADF-se, z. Michael D. GRANOFF, …

UST PJESË E PROGRAMIT READ Read More »

DELEGACIONI I UST PJESËMARRËS NË JAVËN NDËRKOMBËTARE ERASMUS+ QË PO ZHVILLON UNIVERSITETI I ARADIT “AUREL VLAICU”

Delegacioni i Universitetit të Sporteve të Tiranës i përbërë nga: Prof.Asc.Dr. Ferdinand MARA (Dekan FVFR), Prof.Asc.Dr. Arben KACURRI (Drejtor IKSHS), Doc. Anduela LILE (Zv/Dekan FVFR), Dr. Elton SPAHIU (Drejtues Departamenti FVFR), Dr. Entela KUSHTA (Drejtues Departamenti FVFR), PhD(c). Surven METOLLI (Drejtues Departamenti FVFR) dhe Prof.Asc.Dr. Robert CITOZI (staf akademik FVFR) po marrin pjesë në JAVËN NDËRKOMBËTARE …

DELEGACIONI I UST PJESËMARRËS NË JAVËN NDËRKOMBËTARE ERASMUS+ QË PO ZHVILLON UNIVERSITETI I ARADIT “AUREL VLAICU” Read More »

Konferenca e 7 Ballkanike e Shkencave Sportive

Në datat 18-19 Maj 2022 ne Universitetin e Tetovës u organizua Kongresi Ndërkombëtar i Shkencave të Natyrës, Mjekësisë dhe Teknologjive. Në këtë ngjarje kaq të madhe shkencore të pranishëm ishin një numër i madh studiuesish të fushave përkatëse, të cilët me prezantimin e punimeve të tyre shkencore ndihmojnë në ofrimin e një forumi efektiv për …

Konferenca e 7 Ballkanike e Shkencave Sportive Read More »