Njoftime

60 BURSA STUDIMI NGA UNIVERSITETI ITALIAN “GABRIELE D’ANNUNZIO”

Hapet thirrja për aplikime nga Universiteti “Gabriele D’Annunzio” në Chieti- Pescara, Itali për 60 bursa në ciklet e studimit Bachelor dhe Master. Për të gjithë studentët e interesuar afati i aplikimeve është deri më datë 30 Shtator 2022. Për kriteret së bashku me dokumentacionin përkatës dhe çdo informacion tjetër të detajuar klikoni këtu .