Slide 2
Akredituar shkëlqyer 6 vite deri në 06.01.2028

INTERNATIONAL CONFERENCE IN SPORTS SCIENCE

Logo-ICSS-2019

SUT PRESANTATION

foto-studentet
Slide 3
Slide 2
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 3
Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Latest News

workshop

Workshop-i “Futbolli dhe sfidat e kohës”

img3452017-300x225
Marrëveshje bilaterale ndërmjet UST dhe Scuola dello Sport “CONI” në bashkëpunim me KOKSH
school-template-curriculum-img-1

Office of Students Information and Registrar

FOKUS 9

FOKUS 8

JPAS VOLUME 2 ISSUE 2

JPAS VOLUME 2 ISSUE 1