Të Rejat e Fundit

Njoftim për shpallje konkursi për 1 (një) pozicion pune për personel ndihmës akademik me karakter administrativ në Universitetin e Sporteve të Tiranës.

Njoftim për shpallje konkursi për 1 (një) vend të lirë pune për personel ndihmës akademik me karakter administrativ “Specialist/e”, në Sektorin e Karrierës, Alumnit dhe Marrëdhënieve me Studentët në Drejtorinë e Marrëdhënieve me Jashtë, Publikun dhe Studentët. Për më tepër klikoni këtu 

CEREMONIA E NËNSHKRIMIT TË MARRËVESHJES SË BASHKËPUNIMIT NDËRMJET UST DHE PROGETTO FILIPPIDE

Në kuadër të zgjerimit të rrethit të partneriteteve europiane, Rektori i Universitetit të Sporteve të Tiranës Prof.Dr. Agron KASA nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Shoqatën Progetto Filippide të përfaqësuar nga Presisenti Prof. Nicola PINTUS, e cila ka për qëllim kryesor aktivizimin dhe angazhimin e të gjitha kapaciteteve akademike, kërkimore-shkencore dhe profesionale në zhvillimin e aftësive …

CEREMONIA E NËNSHKRIMIT TË MARRËVESHJES SË BASHKËPUNIMIT NDËRMJET UST DHE PROGETTO FILIPPIDE Read More »

NJOFTIM PËR VAZHDIMIN E APLIKIMEVE PËR MASTERIN PROFESIONAL “TRAJNER I PËRGATITJES FIZIKE”

Aplikimet për MASTERIN PROFESIONAL “TRAJNER I PËRGATITJES FIZIKE” pranë FAKULTETIT TË SHKENCAVE TË LËVIZJES do të vazhdojnë deri më datë 17/11/2022 nga ora 9:00 deri më 15:00 – Sekretaria Mësimore Digjitale / Universiteti i Sporteve të Tiranës. Dokumentacioni i nevojshëm për të aplikuar për PROGRAM TË PARË studimi është:    Diplomë e maturës shtetërore (e noterizuar);  Çertifikatë e maturës shtetërore e cikluar …

NJOFTIM PËR VAZHDIMIN E APLIKIMEVE PËR MASTERIN PROFESIONAL “TRAJNER I PËRGATITJES FIZIKE” Read More »

Vendim për shpalljen e konkursit për pranimin e 1 (një) punonjësi, personel akademik me kohë të pjesshme “Asistent Lektor” në  Fakultetin e Shkencave të Rehabilitimit

Vendim për shpalljen e konkursit për pranimin e 1 (një) punonjësi, personel akademik me kohë të pjesshme “Asistent Lektor” në  Fakultetin e Shkencave të Rehabilitimit pranë Universitetit të Sporteve të Tiranës. Për më tepër klikoni këtu .

UST PJESËMARRËSE NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE “SPORT, SHËNDETI DHE SHOQËRIA”

💢 Një delegacion nga UNIVERSITETI I SPORTEVE TË TIRANËS, i kryesuar nga Rektori Prof.Dr. Agron KASA, mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare “Sporti, Shëndeti Dhe Shoqëria” e cila u organizua nga Universiteti i Biznesit dhe Teknologjisë në datat 29-30 tetor 2022 në Prishtinë. 📌Ky event ndërkombëtar shkencor ishte një mundësi shumë e mirë që së bashku …

UST PJESËMARRËSE NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE “SPORT, SHËNDETI DHE SHOQËRIA” Read More »