Rektori i Universitetit të Sporteve të Tiranës Prof.Dr. Agron KASA dhe Rektori i Kolegjit AAB Prof.Dr. Bujar DEMJAHA nënshkruan në Prishtinë, Republika e Kosovës një marrëveshje për bashkëpunim akademik në fushat e arsimit të lartë, kërkimit shkencor dhe sportit. Gjatë ceremonisë së nënshkrimit të kësaj marrëveshjeje u diskutuan dhe mundësitë për angazhim të përbashkët në projekte dhe aktivitete më interes reciprok.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *