Njoftim për shpallje konkursi për 2 (dy) pozicione pune “Lektor” dhe “Lektor/Asistent Lektor” me kohë të pjesshme, pranë Departamentit të Aktivitetit Fizik, Rekreacionit dhe Turizmit në Fakultetin të Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit në Universitetin e Sporteve të  Tiranës. Për më tepër klikoni këtu

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *