esamimi

Njoftim për shpallje konkursi për 2 (dy) pozicione pune staf akademik me kohë të pjesshme pranë Fakultetit të Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit në Universitetin e Sporteve të  Tiranës

Njoftim për shpallje konkursi për 2 (dy) pozicione pune “Lektor” dhe “Lektor/Asistent Lektor” me kohë të pjesshme, pranë Departamentit të Aktivitetit Fizik, Rekreacionit dhe Turizmit në Fakultetin të Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit në Universitetin e Sporteve të  Tiranës. Për më tepër klikoni këtu

NËNSHKRUHET AKT-MARRËVESHJA PËR TRAJNIMIN DHE ÇERTIFIKIMIN E ROJEVE BREGDETARE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË NDËRMJET UST DHE QKUM 

NËNSHKRUHET AKT-MARRËVESHJA PËR TRAJNIMIN DHE ÇERTIFIKIMIN E ROJEVE BREGDETARE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË NDËRMJET UST DHE QKUM  ✍🏻 Rektori i Unversitetit të Sporteve të Tiranës Prof.Dr. Agron KASA si dhe Drejtori i Përgjithshëm i Qendrës Kombëtarë të Urgjencave Mjekësore Z. Skënder BRATAJ firmosën në ambjentet e kësaj qendre AKT-MARRËVESHJEN PËR TRAJNIMIN DHE ÇERTIFIKIMIN E ROJEVE BREGDETARE …

NËNSHKRUHET AKT-MARRËVESHJA PËR TRAJNIMIN DHE ÇERTIFIKIMIN E ROJEVE BREGDETARE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË NDËRMJET UST DHE QKUM  Read More »

NDARJA E CERTIFIKATAVE PËR MËSUESIT E TRAJNUAR NGA QENDRA E TRAJNIMEVE DHE FORMIMIT TË VAZHDUAR NË UST

31 mësues të edukimit fizik dhe punonjës psiko-social nga shkolla të Kamzës, Tiranës dhe Durrësit morën sot pjesë në ceremoninë e shpërndarjes së certifikatave për përfundimin me sukses të trajnimit “Edukimi fizik i adaptuar për nxënësit me aftësi të kufizuara” të ogranizuar nga Qëndra e Trajnimeve dhe Formimit të Vazhduar në Universitetin e Sporteve të …

NDARJA E CERTIFIKATAVE PËR MËSUESIT E TRAJNUAR NGA QENDRA E TRAJNIMEVE DHE FORMIMIT TË VAZHDUAR NË UST Read More »