Të Rejat e Fundit

VIZITË E DELEGACIONIT KINEZ NË UST

Sot, në datën 28.10.2013 me mbështëtjen e Ambasadës Kineze të akredituar në Tiranë, një delegacion i kryesuar nga Zv/Ministri i Administrimit Kombëtar të Sportit të Kinës Z. Feng Jianzhong vizitoi Universitetin e Sporteve të Tiranës. Gjatë takimit që u zhvillua në prani të Rektoratit të UST-së u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit në fushën e sportit …

VIZITË E DELEGACIONIT KINEZ NË UST Read More »

FITUESIT (BACHELOR PART-TIME) 2013-2014

Më poshtë janë listat emërore të kandidatëve fitues për të dy fakultetet e Universitetit të Sporteve të Tiranës të konkurseve për ciklin e parë të studimeve me kohë të pjesshme (PART-TIME) . Lista emërore e fituesve të Fakultetit të Shkencave të Lëvizjes. Lista emërore e fituesve të Fakultetit të Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit.

REGJISTRIMI I STUDENTËVE FITUES (BACHELOR PART-TIME) 2013-2014

Regjistrimet e studentëve fitues Bachelor (Part-Time) viti akademik 2013-2014 si për Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes ashtu edhe për Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit do të bëhen nga data 24 – 25 tetor 2013. Studenti duhet të regjistrohet online. Regjistrimi mund të kryhet kudo, nga çdo kompjuter, në UST ose edhe jashtë saj. Regjistrimi …

REGJISTRIMI I STUDENTËVE FITUES (BACHELOR PART-TIME) 2013-2014 Read More »

REGJISTRIMET PËR KONKURS (BACHELOR PART – TIME) 2013-2014

Hapet proçesi i aplikimit për t’u regjistruar në ciklin e parë të studimeve (PART – TIME) për të dy fakultetet e Universitetit të Sporteve të Tiranës.Kandidati duhet të ketë dhënë lëndët me zgjedhje. Regjistrimi bëhet tek sekretaria mësimore e UST nga DATA 7 – 11 TETOR 2013, ORA 12.00 – 15.00. Dokumentat që duhet të …

REGJISTRIMET PËR KONKURS (BACHELOR PART – TIME) 2013-2014 Read More »

Dega e Informacionit Studentor dhe Regjistrimeve

  Emër, Mbiemër Majlinda Mahmuda Pozicioni Kryetar i Degës së Informacionit Studentor dhe Regjistrimeve Detyrat Detyrat e kryetarit CV CV e kryetarit Celular 0674091430 E-mail mmahmuda@ust.edu.al Orari i pritjes -> Çdo ditë (E hënë – E premte) 13.00 – 15.00 TESTET PRAKTIKE – VITI AKADEMIK 2016-2017 Testet praktike të pranimit në Fakultetin e Shkencave të …

Dega e Informacionit Studentor dhe Regjistrimeve Read More »

Pasuniversitare

Pasuniversitare   FAKULTETI I SHKENCAVE TË LËVIZJES MASTER STËRVITJES SPORTIVE – PROFESIONAL AFATI I STUDIMEVE 1.5 VIT (3 Semestra – 60 Kredite) Nr. Module Kredite 1 Organizimi i sportit 5 2 Mjeksia sport, Kinezio. Biomek. 13 3 Stervitja Sportive 22 4 Psikolo., Sociolo., Didakt. Sport. 6 5 Kondicioni dhe Performanca 3 6 Testimi dhe Teknologjia …

Pasuniversitare Read More »