Vendim Nr.199 datë 22.10.2021 për shpalljen e konkursit për pranimin e 4 (katër) punonjësve, personel akademik me kohë të pjesshme “Lektor” dhe “Asistent Lektor” në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit pranë Universitetit të Sporteve të Tiranës. Për më tepër klikoni këtu .

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *