Njoftim për shpallje konkursi për 2 (dy) pozicion pune “Specialist”, në Departamentin e Lëvizjes dhe Shëndetit, pranë Fakultetit të Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit, në Universitetin e Sporteve të Tiranës. Për më tepër klikoni këtu

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *