Shkurt 2020

  • Vendimi 7 Datë 04.02. 2020 Mbi miratimin e objektivave për vitin 2020 
  • Vendimi 8  Datë 04.02.2020 Mbi miratimin e detajimit të të ardhurave për vitin 2020 
  • Vendimi 9  Datë 04.02.2020 Mbi miratimin e regjistrit të parashikimeve publike v. 2020 
  • Vendimi 10 Datë 04.02.2020 Mbi miratimin e strukturës organizative dhe analitike 
  • Vendimi 11 Datë 04.02.2020 Mbi nje shtesë në vendimin nr. 41 dt.23.12.2019 mbi miratimin e bursave dhe përjashtim tarife 
  • Vendimi 12 Datë 04.02.2020 Miratimi i kthimit 50% të tarifës së shkollimit të Z. I.T. 
  • Vendim 13 Datë 04.02.2020 Mbi miratimin e nxjerjes jashtë përdorimit të automjetit të vjetër në UST 
  • Vendim 14 Datë 14.02.2020 Miratimi paraprak i riorganizimit të Doktoraturës Shkenca Sportive në FSHL 
  • Vendim 15 Datë 14.02.2020 Miratimi paraprak i riorganizimit të Doktoraturës Aktiviteti Fizik dhe Shëndeti në FVFR 
  • Vendim 16 Datë 14.02.2020 Miratimi paraprak për hapjen e prog. studimi në Ciklin I Bachelor në FSHR 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *