Mars 2020

  • Vendim 17 Datë 09.03.2020 Shtesa në Vendimin Nr. 41 datë 09.03.2020 Për bursat e studentëve dhe përjashtim tarife për ciklin e parë 
  • Vendim 18 Datë 09.03.2020 Shtesa në Vendimin Nr. 3 datë 20.01.2020 për studentët e ciklit të dytë që përjashtohen 50% nga tarifa 
  • Vendim 19 Datë 09.03.2020 Shtesa në vendimin Nr. 42 datë 23.12.2019 Miratimi i listës së studentëve me mes. mbi 6 që ju reduktohet tarifa 50% cikli i parë 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *