Janar 2020

  • Vendimi 1 Datë 13.01.2020 Miratimi i propozimit të detajimit grandit të mësimdhënies për vitin 2020
  • Vendimi 2 Datë 20.01.2020 Mbi miratimin paraprak të Draft Statutit të UST 
  • Vendimi 3 Datë 20.01.2020 Miratimi i studentëve të ciklit të dytë që përjashtohen 50% nga tarifa e shkollimit 
  • Vendimi 4 Datë 20.01.2020 Shtesa në miratimin e bursave dhe përjashtim nga tarifa e studimit për ciklin e parë 
  • Vendimi 5 Datë 20.01.2020 Shtesë në vendimin Nr. 9 datë 02.03.2018 Për ngritjen e NJSBC 
  • Vendimi 6 Datë 20.01.2020 Shtesë në vendimin Nr. 6 datë 11.01.2019 Mbi miratimin e pagesës së anëtarëve të senatit 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *