Dhjetor 2019

  • Vendimi 36 Datë 02.12.2019 (Zgjedhja e kryetarit të BA) 
  • Vendimi 37 Datë 02.12.2019 (Miratim në ndryshimet e detajimit art. 602.8) 
  • Vendimi 38 Datë 02.12.2019 (Për disa ndryshime në kategorinë si personel akademik) 
  • Vendimi 39 Datë 02.12.2019 (Miratim i tarifave për rregjistrim në konferencë shkencore ICSS 2019) 
  • Vendimi 40 Datë 23.12.2019 (Mbi miratimin e raportit vjetor për vitin 2019) 
  • Vendimi 41 Datë 23.12.2019 (Mbi miratimin e bursave dhe përjashtim nga tarifa për vitin I-II-III 2019-2020) 
  • Vendimi 42 Datë 23.12.2019 (Për miratimin e listës së studentëve me mesa. mbi 6 që ju reduktohet tarifa e studimit 50%) 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *