esamimi

ISH-PEDAGOGU PARID DELIU DHURON PAJISJEN FITLIGHT TRAINER

Rektori i UST-së Prof.Dr. Agron KASA, i shoqëruar dhe nga drejtues e stafi akademik e kërkimor – shkencor i universitetit, priti në një takim miqësor ish-pedagogun Z. Parid BELIU, i cili tashmë prej vitesh jeton dhe punon në SHBA. Vizita e ish-pedagogut DELIU kishte si qëllim kryesor dhurimin e pajisjes FITLIGHT TRAINER për kërkimin shkencor …

ISH-PEDAGOGU PARID DELIU DHURON PAJISJEN FITLIGHT TRAINER Read More »

RRJETI BALLKANIK I UNIVERSITETEVE PËR SPORTIN

💢 Parku Shkencor Inovativ i UBT-së, në Lipjan-Prishtinë mikpriti në datat 19-20 Korrik 2022, takimin e dytë të drejtuesve dhe përfaqësuesve të universiteteve europiane e ballkanike në kuadër të krijimit të RRJETIT BALLKANIK TË UNIVERSITETEVE PÊR SPORTIN ‼️ 🇪🇺 Universiteti i Romës “Foro Italico”, Universiteti i Vienës, Universiteti i Sporteve të Tiranës, Universiteti i Tetovës, …

RRJETI BALLKANIK I UNIVERSITETEVE PËR SPORTIN Read More »

VIZITA E PROF. ANDREI NGA UNIVERSITETI I ARADIT “AUREL VLAICU” NË UST

Programi i shkëmbimit të stafit dhe studentëve #ERASMUS+ dhe bashkëpunimi i ngushtë me Universitetin e Aradit “Aurel Vlaicu” sollën në Tiranë, Dekanin e Fakultetit te Edukimit Fizik dhe Sportit të universitetit rumun Prof. Vasile LIviu ANDREI. 🔷 Në takimiN e zhvilluar me Rektorin e UST-së Prof.Dr. Agron KASA dhe Dekanin e Fakultetit të Veprimtarisë Fizike …

VIZITA E PROF. ANDREI NGA UNIVERSITETI I ARADIT “AUREL VLAICU” NË UST Read More »