Urdhër Nr. 8 datë 29.08.2022 për miratimin e procedurave për aplikim dhe regjistrim në programet e ciklit të parë të studimeve bachelor për kategori të veçanta kandidatësh në UST për vitin akademik 2022-2023. Për më tepër klikoni këtu  .

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *