Vendim Për Përcaktimin e Niveleve të Gjuhëve të Huaja dhe të Testeve Ndërkombëtare për Pranimet në Programet e Studimit të Ciklit të Dytë dhe të Tretë në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit. Këshilli i Fakultetit të Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit në mbledhjen e tij të dt.06/01/2016, në mbështetje të Udhëzimit Nr.52 Dt.03/12/2015 të MAS VENDOSI… Për më shumë klikoni këtu.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *