Më poshtë do të gjeni njoftimet mbi tarifat për ciklin e dytë të studimeve Master:

  • Njoftim për tarifat e studimeve Master në Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes
  • Njoftim për tarifat e studimeve Master në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *