Vendim Për Përcaktimin e Niveleve të Gjuhëve të Huaja dhe të Testeve Ndërkombëtare për Pranimet në Programet e Studimit të Ciklit të Dytë dhe të Tretë në Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes. Këshilli i Fakultetit të Shkencave të Lëvizjes në mbledhjen e tij të dt.22/12/2015, në mbështetje të Udhëzimit Nr.52 Dt.03/12/2015 të MAS VENDOSI… Për më shumë klikoni këtu.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *