Studentët e Kursit të Parë (Bachelor) për të dy fakultetet si dhe Studentët e Masterit Shkencor (Fakulteti i Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit) regjistrimin për provimet e vjeshtës do ta bëjnë në sistemin online (do të regjistrohen vetëm në 6 provime). Regjistrimi online do të hapet ditën e hënë, datë 4 gusht 2014 dhe do të mbyllet 1 ditë para datës së shpallur të provimit. Për të parë DATAT e provimeve të vjeshtës klikoni këtu. Për të shkarkuar UDHËZUESIN për regjistrimin online në provimet e vjeshtës klikoni këtu. Për tu REGJISTRUAR në provimet e vjeshtës në sistemin online klikoni këtu.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *