Dokumentat për regjistrimin e kandidatëve për konkursin e pranimit në të 2 fakultetet e Universitetit të Sporteve të Tiranës janë si më poshtë:

1. Dy (2) fotografi
2. Kartela Mjekësore
3. Mandat pagesa në vlerën prej 5000 lekë
4. Fotokopja e kartës së identitetit

Regjistrimet do të bëhen në Degën e Informacionit Studentor dhe Regjistrimeve, UST. Orari i veprimeve është si më poshtë:
Data 21.08.2014 ora 08.00-16.00 – Datë 28.08.2014 ora 12.00
SHËNIM : Veprimet për regjistrimin e kandidatëve për konkurs do të kryhen VETËM për personat që vijnë sipas listës së dërguar nga AKP.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *