Njoftohen të gjithë konkurentët se konkurset për ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë (FULL-TIME) do të zhvillohen si më poshtë:
Konkursi p
ër Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit do të zhvillohet ditën e hënë, datë 1 shtator 2014, në Sallën e Lojrave (UST).
K
onkursi për Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes do të zhvillohet ditën e mërkurë, datë 3 shtator 2014, në Sallën e Lojrave (UST).

Dokumentat që duhet të kenë me vete konkurentët ditën e konkurimit janë:
1.) Kartela e rezultateve
2.) Një dokument identifikimi (karta e identitetit ose pashaporta biometrike).

Suksese të gjithë konkurentëve!

 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *