Nga data 30 Prill – 7 Maj 2014, 35 studentë të Fakultetit të Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit të Universitetit të Sporteve të Tiranës pas testimit, përzgjedhjes dhe seleksionimit të kryer në një nga pishinat e kryeqytetit, realizuan me sukses kursin e trajnimit dhe çertifikimit për roje bregdetare në Sotomore Beach në Malin e Zi. Ky është projekt i Ministrisë së Turizmit dhe Agjensisë Kombëtare të Bregdetit për plazhe të sigurta.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *