1. 02 – 13.09.2020 – Afati i aplikimit të kandidatëve për transferim studimesh dhe për program të dytë studimi.
  2. 17.09.2020 – Shpallen listat e kandidatëve për transferim studimesh dhe për program të dytë studimi.
  3. 21.09.2020 – Data e konkursit për të dy fakultetet ( në bashkëpunim me Rektoratin drejtuesit e njësive kryesore do të bien dakort për oraret)
  4. 23.09.2020 – Shqyrtimi nga aplikimeve Komisioni për vlerësimin e dosjeve
  5. 24.09.2020 – Publikimi i listave me kandidatët fitues.
  6. 27.09.2020 – Shpallen listat përfundimtare me renditjen e kandidatëve.
  7. 07 – 11.10.2020 – Afati i regjistrimeve
  8. 18.10.2020 – Kuotat e paplotësuara plotësohen me kandidatët e renditur sipas pikëve të fituara  mbas vijës së kuqe.
  9. 15 .11.2020 – Përcjellja e listes së studentëve të regjistruar në QSHA

 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *