1. 05.10.2020 – 09.10.2020 – Afati i aplikimit për programet e ciklit të dytë të studimeve.
  1. 20.10.2020 – Shpallen dhe afishohen  listat e aplikantëve fitues në vende të dukshme si dhe në portalin U-Albania.
  1. 20 – 22.10.2020 – Afati i procesit të ankimimit 
  1. 28.10.2020 – 05.11.2020 – Regjistrimi i kandidatëve fitues (jo ditët e fundjavës). 
  1. 06.11.2020 – Shpallen listat e kandidatëve të regjistruar dhe publikohen në faqen zyrtare. 
  1. Dhjetor 2020 – Afati i aplikimit të kandidatëve që kanë përfunduar me sukses studimet dhe jane pajisur me diplomën përkatëse të vlefshme në Republikën e Shqipërisë, në një program të ciklit të parë, i cili rezulton i licensuar në momentin e regjistrimit të studentit dhe akredituar ne momentin e diplomimit te studentit ose:
    që janë diplomuar jashtë vendit në një program të ciklit të parë të akredituar, në rast pranimi kandidati është i detyruar  të kryejë njësimin e diplomës pranë QSHA-së. 
  1. 16.12.2020 – Dega e Informacionit Studentor dhe Regjistrimeve  dërgon listat e studentëve të regjistruar në QSHA për pajisje me numër matrikullimi.         

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *