1. 07.09.2020 -18.09. 2020 – Datat e aplikimit të kandidatëve që aplikojnë për program të dytë studimi apo transferim studimesh në programet e ciklit të dytë të studimeve. 
  1. 18.09.2020 – Pranë departamenteve ngrihen komisionet ad hoc sipas fushave për vlerësimin e dosjeve të kandidatëve. 
  1. 18.09.2020 – Shpallen listat e kandidatëve që kanë aplikuar për transferim studimesh apo për program të dytë studimesh. 
  1. 23 – 25.09.2020 – Komisionet bëjnë shqyrtimin e dosjeve në zbatim të kuadrit ligjor dhe kritereve të përcaktuara. 
  1. 30.09.2020 – Publikimi i listave. 
  1. 30.09.2020 – 02.10.2020 – Afati i procesit të ankimimit 
  1. 10.10.2020 – Shpallen listat me renditjen përfundimtare 
  1. 12 – 14.10.2020 – Afati i regjistrimit 
  1. 15-16.10.2020 –   Kuotat e paplotësuar  plotësohen me kandidatët e renditur sipas pikëve të fituara pas vijës së kuqe
  1. 16.12.2020 – Dega e Informacionit Studentor dhe   Regjistrimeve  dërgon listat e studentëve të regjistruar në QSHA për pajisje me numër matrikullimi.         

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *