1. 01.09.2020 -18.09. 2020 – Datat e aplikimit për kandidatët nga Republika e Kosovës, me origjinë shqiptare nga Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Presheva, Medvegja dhe Bujanovci, kandidatet me statusin e personit me aftësi të kufizuar, me statusin e jetimit si dhe të kandidatëve të komunitetit rom dhe egjiptian. 
  1. 18.09.2020 – shpallen listat e kandidatëve për këto kategori ne mjediset e UST dhe ne faqen elektronike zyrtare.
  1. 21.09.2020 – Data e konkursit për të dy fakultetet ( në bashkëpunim me Rektoratin drejtuesit e njësive kryesore do të bien dakort për oraret). 
  1. 23.09.2020 – Publikimi i listave jo përfundimtare të fituesve. 
  1. 23-25.09.2020 – Afati i procesit të ankimimit.
  1. 28.09.2020 – Shpallen listat përfundimtare të fituesve.
  1. 28.09.2020 – 05.10.2020 – Kryhet procesi i regjistrimit për këtë kategori. 
  1. 06.10.2020 – Bëhet njoftimi për kuotat e paplotësuara sipas listës së shpallur. 
  1. 12.10.2020 –   Përfundimi  i regjistrimit.  
  1. 15.11.2020 – Dega e Informacionit Studentor dhe Regjistrimeve  dërgon listat e fituesve në QSHA.   

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *