Një delegacion i Komitetit Olimpik Europian i kryesuar nga Presidenti Z.Patrick Hickey dhe shoqëruar nga Znj. Rossana Ciuffetti, drejtoreshë e “Scuola dello Sport” vizitoi Universitetin e Sporteve të Tiranës. Qëllimi i vizitës është vendosja e një ure bashkëpunimi në projekte të përbashkëta sportive. Gjatë fjalës së tij, Rektori Prof.Asc.Dr. Agron Cuka e vlerësoi si të rëndësishëm takimin dhe falenderoi si Komitetin Olimpik Europian dhe atë Shqiptar për mbështetjen e vazhdueshme që i kanë dhënë universitetit tonë.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *