Me qëllim rritjen e bashkëpunimit midis institucioneve të arsimit të lartë në kuadër të aplikimeve të përbashkëta, u mbajt në Beograd, Serbi në datat 23-25 Shtator 2015, një forum i përbashkët me përfaqësues të universiteteve të Gjermanisë dhe atyre të vendeve të Ballkanit Perëndimor. Ky aktivitet u organizua nga Shërbimi i Shkëmbimit Akademik Gjerman (DAAD), Erasmus+ dhe Universiteti i Beogradit dhe u fokusua në ndërtimin e partneriteteve midis Institucioneve të Arsimit të Lartë të Gjermanisë dhe IAL-ve të vendeve të Ballkanit Perëndimor. Universiteti i Sporteve të Tiranës u përfaqësua nga Rektori Prof.Asc.Dr. Agron CUKA dhe Dekani i FVFR Prof.Asc.Dr. Agron KASA.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *