Datat e regjistrimit në Konkurset e Pranimit në Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes vazhdojnë deri në datat 6, 17, 18 Gusht ora 09.00 – 15.30 dhe mbyllet në datën 19 Gusht ora 11.00 dhe dhe Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit në datat 16, 17, 18, 19, 20 dhe 21 gusht ora 09.00 – 15.30 dhe mbyllet në datën 22 Gusht ora 11.00, pranë Sekretarisë Mësimore në Universitetin e Sporteve të Tiranës.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *