Shkëmbimi i vazhdueshëm i informacioneve, thirrjeve për projekte, pasurimi i programeve të studimit me module gjithëpërfshirëse të edukimit fizik dhe sportit të unifikuar, zbatimi i praktikave të mira me fokus gjithëpërfshirjen dhe fuqizimin e personave me aftësi të kufizuara intelektuale dhe çdo hapësire tjetër bashkëpunimi që synon të krijojë mundësi për edukimin e trajnimin sportiv për personat me aftësi të kufizuara intelektuale ishin disa nga pikat kryesore të marrëveshjes së nënshkruar sot ndërmjet Rektorit të Universitetit të Sporteve të Tiranës Prof. Dr. Agron KASA dhe Presidentit të Special Olympics Albania Z. Endri BUSHATI.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *