Njoftohen të gjithë konkurentët se konkurset për ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë (FULL-TIME) do të zhvillohen si më poshtë:
K
onkursi për Fakultetin e Shkencave të Lëvizjes do të zhvillohet në datat 19/08/2015 – 24/08/2015 , Salla e Lojrave (UST).
Kon
kursi për Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit do të zhvillohet  në datat 25/08/2015 – 27/08/2015, Salla e Lojrave (UST).

Dokumentat që duhet të kenë me vete konkurentët ditën e konkurimit janë:

1.) Kartela e rezultateve
2.) Një dokument identifikimi (karta e identitetit ose pashaporta biometrike).

Suksese të gjithë konkurentëve!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *