Universiteti i Sporteve të Tiranës i uron suksese të gjithë konkurentëve që do të konkurojnë në datat 25 – 27 gusht 2015 për të fituar të drejtën e studimit në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë (FULL-TIME) në Fakultetin e Veprimtarisë Fizike dhe Rekreacionit.
Listat me konkurentët të renditura sipas rendit alfabetik të ndara sipas datave janë:

Lista (vajza) Lista (djem) e dt. 25/08/2015
Lista e dt. 26/08/2015
Lista e dt. 27/08/2015

Dokumentat që konkurentët duhet të kenë me vete ditën e konkurimit janë:
1.) Kartela e rezultateve
2.) Një dokument identifikimi (karta e identitetit ose pashaporta biometrike).

Suksese të gjithë konkurentëve!


 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *