🇽🇰🇦🇱 Përfundoi me sukses Konferenca Ndërkombëtare Shkencore e Përbashkët për Edukim Fizik, Sport dhe Shëndet e organizuar nga Universiteti i Prishtinës / Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit dhe Universiteti i Sporteve të Tiranës në datat 22-23 Dhjetor 2021 në Prishtinë, Republika e Kosovës.
📌 Komiteti Olimpik i Kosovës dhe Komiteti Olimpik Kombëtar Shqipëtar ishin sponsorit kryesor të kësaj konference ndërkombëtare, duke e kthyer këtë aktivitet shkencor në vendtakimin e shumë personaliteteve të shquara të shkencave sportive dhe ku akademikët e studiuesit paraqitën punimet e tyre në fushat e edukimit fizik, sportit dhe shëndetit. (fotot nga konferenca)

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *