Shkurt 2021

 • Vendim Senati Nr.13, dt.01.02.2021 Per miratimin e Veprimt. akademike e kerkim-shkenc te IKSHS 
 • Vendim Senati Nr.14, dt.01.02.2021 Per miratimin e Veprimt. akademike e kerkim-shkenc te FSHL 
 • Vendim Senati Nr.15, dt.01.02.2021 Per miratimin e Veprimt. akademike e kerkim-shkenc te FSHR 
 • Vendim Senati Nr.16, dt.01.02.2021 Per miratimin e Veprimt. akademike e kerkim-shkenc te FVFR 
 • Vendim Senati Nr.17, date 10.2.2021 Per miratimin e TESTEVE PRAKTIKE FVFR 2020-2021 
 • Vendim Senati Nr.18, date 10.2.2021 Per miratimin e TESTEVE PRAKTIKE FSHL 2020-2021 
 • Vendim Senati Nr.19, date 10.02.2021 Per miratimin e kuotave te pranimit UST 2021-2022 
 • Vendim Senati Nr.20, date 10.2.2021 Per miratimin e ndryshimeve ne strukturen e IKSHS 
 • Vendim Senati Nr.21, date 10.2.2021 Per ngritjen e Komis Ad-Hoc per shqyrtimin e perfundimit te mandatit anetare senati 
 • Vendim Senati Nr.22, date 17.02.2021 Per miratimin e ndryshimeve ne strukturen mesimore 2020-2021 FVFR 
 • Vendim Senati Nr.23, date 17.02.2021 Per miratimin e marreveshjes se bashkepunimit UST-ULGJ 
 • Vendim Senati Nr.24, date 17.02.2021 Per miratimin e marreveshjes se bashkepunimit UST-O.T. ALB-ADV 
 • Vendim Senati Nr.25, date 17.02.2021 Per perfshirjen e profesionet Triner Fitnesi, ne profesionet e rregulluara 
 • Vendim Senati Nr.26, date 17.02.2021 Per perfundimin para kohe te mandatit te anetareve te senatit akademik B. Misja dhe K. Kapedani 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *