Janar 2021

 • Vendim Senati Nr.1, dt. 05.01.2021 Per miratimin e propozimit per detajimin e grandit 2021 
 • Vendim Senati Nr.2, dt. 05.01.2021 Per miratimin e propozimit per numrin e stafit akad-admin 2021 
 • Vendim Senati Nr.3, dt. 22.01.2021 Per miratimin e propozimit te objektivave ne UST per vitin 2021 
 • Vendim Senati Nr.4, dt. 22.01.2021 Per miratimin e propozimit te struktures organizative dhe analitike te UST, Klasifikimin e pages per vitin 2021 
 • Vendim Senati Nr.5, dt.22.01.2021 Per miratimin e Rregullores se veprimtarise se KPPA (e ndryshuar) 
 • Vendim Senati Nr.6, dt.22.01.2021 Per ngritjen e Komisionit te Perhershem te Sigurimit te Standardeve te Cilesise Botimeve dhe Projekteve Shkencore 
 • Vendim Senati Nr.7, dt.22.01.2021 Per kalimin e revistes shkencore te UST prane IKSHS 
 • Vendim Senati Nr.8, dt. 22.01.2021 Per miratimin e kritereve te pranimit Bachelor dhe Master ne FVFR, FSHL, FSHR 2022-2023 
 • Vendim Senati Nr.9, dt.22.01.2021 Per kohezgjatjen e studimeve per studentet e regjistruar ne nje program studimi para vitit akademik 2016-2017 
 • Vendim Senati Nr.10, dt.22.01.2021 Per miratimin e propozimit per regjistrin e parashikimeve te prokurimeve publike per vitin 2021 ne UST 
 • Vendim Senati Nr.11, dt.22.01.2021 Per propozimin per detajimin e te ardhurave per vitin 2021 ne UST 
 • Vendim Senati Nr.12, dt.22.01.2021 Per ngritjen e Komisionit Ad-Hoc per shqyrtimin e shkeljes disiplinore ne FSHL (Misja, Kapedani, Kuvarati) 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *