Tetor 2021

  • Vendim Senati Nr.119, datë 14.10.2021 Per ndryshim ne Vend. nr.11 date 10.02.2020 Per miratimin e krit. te pran.per vitin 2021-2022 FSHL-FVFR-FSHR dhe shtyrjen e afatit per kriterin e gjuhes se huaj 
  • Vendim Senati Nr.120, datë 14.10.2021 Per miratimin e rregullores se Njesise Pergjegj. per Sinjalizimin dhe Mbrojtjen e sinjalizuesve per hetimin administrativ dhe ruajtjen e konfidenc.
  • Vendim Senati Nr.121, datë 14.10.2021 Per miratimin e marreveshjes se b.punimit me Universitetin  Zoja e Keshillit te Mire 
  • Vendim Senati Nr.122, datë 14.10.2021 Per miratimin e marreveshjes se b.punimit me Shoqerine Magi Euregio 
  • Vendim Senati Nr.123, datë 22.10.2021 Per miratimin e rialokimit te kuotave te paplotesuara ne Bachelor ne FSHR per v.akad. 2021-2022 
  • Vendim Senati Nr.124, datë 29.10.2021 Per miratimin e ndryshimeve ne strukturen organike dhe analitike te UST 
  • Vendim Senati Nr.125, datë 29.10.2021 Per miratimin e nje shtese ne Vend. 65, dt.23.04.2021 Per mirat. e Rreg. se rekrutimit te personelit akad dhe ndih/akad 
  • Vendim Senati Nr.126, datë 29.10.2021 Per ndryshim te kritereve te kalimit ne vitin mesimor pasardhes ne FSHL 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *