Nëntor 2021

 • Vendim Senati Nr.127, datë 10.11.2021 Per miratimin e rialokimit te kuotave per ciklin e dyte ne FVFR dhe FSHL 
 • Vendim Senati Nr.128, datë 18.11.2021 Per percaktimin e fushave te studimit Doktoratura FSHL 
 • Vendim Senati Nr.129, datë 18.11.2021 Per percaktimin e fushave te studimit Doktoratura FVFR 
 • Vendim Senati Nr.130, datë 24.11.2021 Per riorganizimin e programit te studimit nga M. Profesional ne Master Shkencor prane FSHL 
 • Vendim Senati Nr.131, datë 24.11.2021 Per disa ndryshime nen strukturen organizative dhe analitike te UST 
 • Vendim Senati Nr.132, datë 24.11.2021 Per propozimin e pageses se oreve suplementare te stafit akademik per vitin akademik 2020-2021 
 • Vendim Senati Nr.133, datë 24.11.2021 Per pagesen e anetareve te jurive te mbrojtjes se titujve akademike 
 • Vendim Senati Nr.134, datë 24.11.2021 Per miratimin e marreveshjes se b.punimit me Universitwetin e Romes FORO ITALICO 
 • Vendim Senati Nr.135, datë 24.11.2021 Per anetaresimin e UST prane AUF 
 • Vendim Senati Nr.136, datë 24.11.2021 Per pranimin e doreheqjes se Z. Surven Metolli nga KIZ i UST 
 • Vendim Senati Nr.137, datë 24.11.2021 Per pushimin e procedures per fitimin e titullit profesor u asociuar Qamil Dika 
 • Vendim Senati Nr.138, datë 24.11.2021 Per miratimin e ndryshimeve ne Statutin e UST 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *