Shtator 2021

  • Vendim Senati Nr.115, datë 13.09.2021 Per miratimin e marreveshjes se b.punimit me Universitetin e Edukimit Fizik – Budapest 
  • Vendim Senati Nr.116, datë 30.09.2021 Per miratimin e propozimit te regjistrit te parashikimeve te prokurimeve publike, te ndryshuar, per 2021 ne UST 
  • Vendim Senati Nr.117, datë 30.09.2021 Per miratimin e marreveshjes se b.punimit me Universitetin e Edukimit Fizik – Budapest 
  • Vendim Senati Nr.118, datë 30.09.2021 Per miratimin kuotave te paplotesuara ne bachelor FSHL dhe FVFR per vitin akademik 2021-2022 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *