Korrik 2021

  • Vendim Senati Nr.109, datë 22.07.2021 Për miratimin e riorganizimit dhe riemertimit te njesive baze te FSHL 
  • Vendim Senati Nr.110, datë 22.07.2021 Për miratimin e riorganizimit dhe riemertimit te njesive baze te FVFR 
  • Vendim Senati Nr.111, datë 30.07.2021 Për miratimin e ndryshimeve ne Statutin e UST 
  • Vendim Senati Nr.112, datë 30.07.2021 Për nisjen e procedures per nderprerjen e marredhenieve te punes F.Canaj 
  • Vendim Senati Nr.113, datë 30.07.2021 Për miratimin e propozimit te tarifave te regjistrimit dhe tarifave te shkollimit Cikli I-re dhe II-te ne UST 
  • Vendim Senati Nr.114, datë 30.07.2021 Për miratimin e propozimit te programit buxhetor af.mesem per 2022-2024 ne UST 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *