Qershor 2021

 • Vendim Senati Nr.97, datë 07.06.2021 Per miratimin e propozimit te pagesave te anetareve dhe sekretareve te Komis.Perhershem, anetareve te NJSBC 
 • Vendim Senati Nr.98, datë 07.06.2021 Per miratimin e marreveshjes se bpunimit me Federaten Shqiptare te Gjimnastikes 
 • Vendim Senati Nr.99, datë 11.06.2021 Per miratimin e propozimit per tarifen per pagesen e cdo procedure per anetaret e komisioneve zgjedhore
 • Vendim Senati Nr.100, datë 11.06.2021 Per miratimin e propozimit per tarifat e sherbimeve ne UST 
 • Vendim Senati Nr.101, datë 11.06.2021 Per miratimin e marreveshjes se bpunimit me Federaten Shqiptare te Boxit 
 • Vendim Senati Nr.102, datë 11.06.2021Per miratimin e marreveshjes se bpunimit me Federaten Shqiptare te Teqball-it 
 • Vendim Senati Nr.103, datë 11.06.2021Per miratimin e riorganizimit te bordit editorial te revistes promovuese fokus UST 
 • Vendim Senati Nr.104, datë 18.06.2021Per miratimin e permbajtjes dhe formes se diplomave dhe suplementeve te FSHL 
 • Vendim Senati Nr.105, datë 18.06.2021Per miratimin e permbajtjes dhe formes se diplomave dhe suplementeve te FVFR 
 • Vendim Senati Nr.106, datë 18.06.2021Per miratimin e marreveshjes se bpunimit me Qendres Spitalore Universitare Nene Tereza 
 • Vendim Senati Nr.107, datë 18.06.2021Per miratimin e marreveshjes se bpunimit me Kolegjin HEIMERER 
 • Vendim Senati Nr.108, datë 18.06.2021Per miratimin e marreveshjes se bpunimit me Federaten Shqiptare te Mundjes 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *