Shkurt 2024

 • Vendim Senati Nr. 7 datë 02.02.2024 Për miratimin e përcjelljes së dokumentacionit të Dr. Sead Bushati për fitimin e titullit “Profesor i Asociuar” pranë KPPA
 • Vendim Senati Nr. 8 datë 02.02.2024 Për miratimin e përcjelljes së dokumentacionit të Dr. Dritan Sallaku për fitimin e titullit “Profesor i Asociuar” pranë KPPA
 • Vendim Senati Nr. 9 datë 02.02.2024 Për miratimin e strategjisë së ndërkombëtarizimit të UST për periudhën 2024-2028
 • Vendim Senati Nr. 10 datë 02.02.2024 Për nënshkrimin e marrëveshjes së bashkëpunimit me Akademinë Ndërkombëtare të Nutricionit Klinik (ANNUK)
 • Vendim Senati Nr. 11 datë 02.02.2024 Për disa ndryshime në marrëveshje për organizimin e kohës vjetore të punës për personelin akademik të UST
 • Vendim Senati Nr. 12 datë 02.02.2024 Për hapjen e procesit për aplikim të kandidatëve të Komisionit Institucional Zgjedhor (KIZ), për zgjedhjet e autoriteteve dhe organeve drejtuese në UST
 • Vendim Senati Nr. 13 datë 09.02.2024 Për miratimin e propozimit të regjistrit të parashikimeve të prokurimeve publike për vitin 2024 në Universitetin e Sporteve të Tiranës
 • Vendim Senati Nr. 14 datë 22.02.2024 Për shtyrjen e afatit për aplikim të kandidatëve të Komisionit Institucional të Zgjedhjeve (KIZ), për zgjedhjet e autoriteteve dhe organeve drejtuese të Universitetit të Sporteve të Tiranës
 • Vendim Senati Nr. 15 datë 29.02.2024 Për miratimin e përcjelljes së dokumentacionit të Dr. Altin Mërtiri për fitimin e titullit “Profesor i Asociuar” pranë KPPA
 • Vendim Senati Nr. 16 datë 29.02.2024 Për miratimin e përcjelljes së dokumentacionit të Dr. Andi Spahi për fitimin e titullit “Profesor i Asociuar” pranë KPPA
 • Vendim Senati Nr. 17 datë 29.02.2024 Për fillimin e veprimtarisë akademike të programit të formimit të vazhduar në fushën psiko-pedagogjike në UST
 • Vendim Senati Nr. 18 datë 29.02.2024 Për miratimin e formës së certifikatës dhe listës së notave, për programin e studimit të formimit të vazhduar në fushën psiko-pedagogjike të ofruar në UST

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *