Janar 2024

  • Vendim Qarkullues Nr.01 datë 05.01.2024 ”Miratimin e detajimit të grandit të mësimdhënies për Vitin Akademik 2024 në UST”
  • Vendim Qarkullues Nr.02 datë 05.01.2024 ”Për miratimin e shpërblimit për punonjësit mbështetës në UST”
  • Vendim Nr.03 datë 15.01.2024 ”Për miratimin e bursave dhe përjashtimin nga tarifa e shkollimit të Ciklit të Parë të studimeve që plotësojnë kriteret për Vitin Akademik 2023-2024 në UST”
  • Vendim Nr.04 datë 15.01.2024 ”Për Miratimin e studentëve të Ciklit të Dytë të studimeve që plotësojnë kriteret të përjashtohen 50% nga tarifa e shkollimit në UST”
  • Vendim Nr.05 datë 15.01.2024 “Për Miratimin e fillimit të procedurave të akreditimit të Programit të Dytë të Studimit Master Profesional në Rehabilitim Fizioterapeutik në Sport”
  • Vendim Nr.06 datë 17.01.2024 Për Miratimin e Vendimit nr. 04 datë 18.12.2023 të Komisionit të Kërkimit, Projekteve dhe Botimeve Shkencore Për miratimin e Projektit “65 VJET TRASHËGIMI E HISTORI E UST NË LENTEN E KËRKUESVE DHE STUDIUESVE MULTIDISIPLINARË”
  • Vendim Qarkullues Nr.07 datë 23.01.2024 Për Miratimin e Strukturës Organizative dhe Analitike dhe Klasifikimin e Pagës për vitin 2024
  • Vendim Qarkullues Nr. 08 datë 23.01.2024 Për një ndryshim në strukturën organizative e analitike të Universitetit të Sporteve të Tiranës

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *