Janar 2024

  • Vendim Senati Nr. 1 datë 05.01.2024 Për miratimin e propozimit e detajimit të grantit të mësimdhënies për vitin 2024 të UST
  • Vendim Senati Nr. 2 datë 05.01.2024 Për miratimin e shpërblimit për punonjësit mbështetës në UST
  • Vendim Senati Nr. 3 datë 22.01.2024 Për një ndryshim në strukturën organizative e analitike të UST
  • Vendim Senati Nr. 4 datë 22.01.2024 Për miratimin e strukturës organizative dhe analitike dhe klasifikimin e pagës për vitin 2024
  • Vendim Senati Nr. 5 datë 26.01.2024 Për miratimin e një ndryshimi në kontratën tip për fituesit e projekteve kërkimore shkencore në UST
  • Vendim Senati Nr. 6 datë 26.01.2024 Për propozimin për detajimin e të ardhurave të mbartura në UST 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *