Dhjetor 2023

  • Vendim Nr. 80 datë 21.12.2023 Për Miratimin e Bursave të Studentëve dhe përjashtim nga Tarifa e shkollimit të ciklit të parë dhe të dytë për vit
  • Vendim Nr.81 datë 21.12.2023 Për Miratimin e Shpenzimeve për modulin mësimor dhe miratim RRPP 2024 
  • Vendim Nr. 82 datë 21.12.2023 Për Pjesëmarrjen e UST-së si Partner në Konferencën e 10-të Shkencore Ndërkombëtare të Kineziologjisë, Universitet 
  • Vendim Nr.83 datë 21.12.2023 Për Miratimin e orëve të punës të kryera në ditët e pushimit për personelin ndihmës akademik e adminiatrativ të UST 
  • Vendim Nr. 84 datë 21.12.2023 Për Levizjen paralele të një Personeli Akademik nga departamenti i Lëvizjes dhe Shëndetit në Departamentin e Aktiv 
  • Vendim Nr.85 datë 22.12.2023 Për Miratimin e Raportit vjetor për veprimtarinë e vitit akademik 2022-2023 të UST-së

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *