Shkurt 2024

  • Vendim nr.09.datë 01.02.2024 Miratimin për detajimin e të ardhurave të mbartura në UST
  • Vendim nr.10 datë 01.02.2024 Për miratimin e bursave të studentëve dhe përjashtim nga tarifa e shkollimit të ciklit të parë të studimeve që plotësojnë kriteret per vitin akademik 2023-2024 në UST
  • Vendim nr.11 datë 01.02.2024 Miratimin e studentëve të ciklit të dytë të studimeve që plotësojnë kriteret të përjashtohen 50% nga tarifa e shkollimit në UST
  • Vendim nr.12 datë 15.02.2024 Për miratimin e Regjistrit të Parashikimeve Publike (Për të ardhurat dhe buxhetin) për vitin 2024  në Universitetin e Sporteve të Tiranës
  • Vendim nr.13 datë 15.02.2024 Për miratimin e  bursave të studentëve dhe përjashtim nga tarifa e shkollimit të ciklit të parë të studimeve që plotësojnë kriteret për vitin akademik 2023-2024  në Universitetin e Sporteve të Tiranës
  • Vendim nr.14 datë 15.02.2024 Për miratimin e studentëve të ciklit të dytë të studimeve që plotësojnë kriteret të përjashtohen 50% nga tarifa e shkollimit në Universitetin e Sporteve të Tiranës

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *