Shkurt 2022

  • Vendim BA nr. 6 datë 14.02.2022 Per miratimin e RPPP per v. 2022 ne UST
  • Vendim BA nr. 7 datë 14.02.2022 Per miratimin e objektivave per v.2022 ne UST
  • Vendim BA nr. 8 datë 14.02.2022 Për miratimin e studentëve të ciklit të dytë që ju reduktohet tarifa 50%
  • Vendim BA nr. 9 datë 14.02.2022 Miratimi i studentëve të ciklit të parë përfitim burse dhe përjashtim tarife

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *